Serkan Balcı imzayı attı

Serkan Balcı imzayı attı
Trabzonspor'un başarılı futbolcularından Serkan Balcı da imzayı atarak rahata kavuştu. Abone olTrabzonspor'un başarılı futbolcularından Serkan Balcı, Genel Sekreter Hasan Yener'in de hazır bulunduğu törenle sözleşmesi iki yıl uzattı.

İmza töreninde konuşan Genel Sekreter Hasan Yener, Serkan'la sözleşme imzaladıkları için mutlu olduklarını belirterek, "Serkan daha önce mutlu bir yaşama başlamak için evlilik imzası atmıştı. Şimdi de Trabzonspor'daki başarılarını arttırarak devam ettirmek için bir imza daha attı. Ser yazilim uzmani olmak kan kişiliğiyle, mücadelesi ve savaşçı futbol tarzıyla, taraftarımızın da beğendiği bir kardeşimiz. Kendisine ailevi yaşamında mutluluklar diliyorum, Trabzonspor'da ise başarılı olacağına inanıyorum" dedi.

SERKAN: "TRABZONSPOR'DA MUTLUYUM"

Serkan ise bu imzanın kendisi için mutluluk verici olduğunu vurgulayarak, "Camiamıza ve taraftarımıza bana göstermiş oldukları yakınlık nedeniyle teşekkür ediyorum. Geçen sezon ligi üçüncü sırada tamamlayarak Şampiyonlar Ligi'ni kaçırdık. Ama yeni sezonun farklı olacağına inanıyorum. İyi bir takımımız var. Bunu bu sezon kanıtlayacağız. Trabzonspor'da kaldığım için mutlu ve huzurluyum" diye konuştu.

KAMP YOLCULUĞU YARIN

Yeni sezon hazırlıklarına yarın başlayacak olan Trabzonspor'da sağlık kontrolleri devam ediyor. Kulüp doktoru Hakan Ayaz nezaretinde Fatih Devlet Hastanesi'nde bugün yardımcı antrenörlerle birlikte oyunculardan Gökhan Ünal, Selçuk İnan, Onur Kıvrak ve Kadir Keleş'in eko değerleri tespit edilip, akciğer filmleri çekildi. Öte yandan bordo - mavili takım yurt içi kampını gerçekleştirmek için yarın THY'ye ait tarifeli uçakla saat 09.30'da İstanbul aktarmalı olarak Antalya'ya gidecek. Buradan otobüsle Isparta'ya geçecek olan bordo - mavili takımda izinli olan futbolcuların 2 Temmuz'da kampa katılacağı açıklandı.

Bu arada bordo - mavili takımda geçtiğimiz sezon Gaziantep Büyükşehir Belediyespor'da kiralık olarak forma giyen genç futbolcu Kadir Keleş'in, Isparta kampına katılacağı açıklandı. Bu futbolcunun gelecek sezon takımda kalmasına kesin gözüyle bakılıyor.



Kategori : SPOR