Sibel Can boşanma davasını anlattı

  • Ana Sayfa
  • Sibel Can boşanma davasını anlattı
Sibel Can boşanma davasını anlattı
Sibel Can yazın ilk konserini Antalya'da verdi. İzleyicileriyle dertleşti. Boşanma davasını anlattı. "Hesap soracağım" dedi. Abone ol

Yeni albümü “Benim Adım Aşk” ile dinleyicileriyle tekrar buluşan Sibel Can, ilk konserini Antalya'da verdi. Mor renkli elbisesiyle göz dolduran Can, havai fişek gösterisi sonrasında sahneye çıktı.

Söz ve google reklamları müziği Tarkan’a ait “Çantada Keklik” adlı şarkıyla açılış yapan şarkıcı, konserinin sonunda tüm ülke bayraklarını sallayan dansçılarla dinleyicilerine veda etti.

Konser öncesi bir basın toplantısı da düzenleyen Can, özel hayatına ilişkin sorulara ilk kez yanıt verdi.

Eşi Sulhi Aksüt’e boşanma davası açan ünlü sanatçı, “Bu süreçte yazılan tek gerçek şey boşanma davası açmamdır. Ben çok iyiyim. Çok fazla bir şey anlatmak istemiyorum. Adalete uzanan bir süreç var. Boşanmak benim son kararımdır” dedi.

Ünlü şarkıcı, eşi Aksüt için alınan ‘6 ay evden uzaklaştırma kararı’ için ise “Bizim için, ailem için en doğru şey buydu” yanıtını verdi. Sulhi Aksüt’ün yazıldığı gibi çocuklarına asla kötü davranmadığının da altını çizen Can, hakkında çıkan aşk dedikoduları için şunları söyledi: “Böyle bir şey söz konusu bile olamaz. Böyle bir leke, böyle bir iftira atılamaz. Zaten yargıya intikal etti. Ben anneyim bunun hesabını da soracağım zaten. Gerçek olan bir tek şey var benim boşanma davası açmam. Kararım nettir.”



Kategori : MAGAZİN