Acun Ilıcalıdan yılın çalımı

  • Ana Sayfa
  • Acun Ilıcalıdan yılın çalımı
Acun Ilıcalıdan yılın çalımı
Acun Ilıcalı Show TV'yi bırakıyor mu? Sevilen isim doğup büyüdüğü kanalla ipleri koparma noktasına geldi..Abone ol

Ilıcalı, yıldızını parlatan “Var mısın Yok musun?” adlı yarışma programına noktayı koydu. Milliyet yazarı Ali Eyüpoğlu, Ilıcalı'nın Show TV ile de yolları ayırdığını ve Kanal D new york seo ile görüştüğünü iddia etti. İşte o yazı...

"Aldığım bilgiye göre Acun Ilıcalı’nın bu kararı vermesinde, kanaldan alacaklarını tahsil etmekte ciddi sorunlar yaşıyor olması ve Show TV’den alacağının 6 milyon liraya yükselmesi en büyük etken oldu. Acun Ilıcalı’yı arayıp, konuyu sordum.

“Var mısın Yok musun?” yarışmasını bitirdiğini söyleyen Ilıcalı, “Yeni yayın döneminde yeni ve çok güzel bir programla tekrar ekranda olacağım. Revaçta bir yapımcı olduğum için ‘görüşelim’ diyen her kanalla görüşüyorum, ama henüz hiçbir kanalla anlaşmadım” dedi.

Acun Ilıcalı, Amerika’da büyük ilgi gören yeni projesi “American’s Got Talent”ın Türkiye versiyonu için henüz hiçbir kanalla anlaşmadığını söyledi, ama aldığım bilgilere dayanarak şunu iddia edebilirim. Acun Ilıcalı’nın yeni kanalı yüzde 99 ihtimalle Kanal D olacak. Yanılıp, yanılmadığımı zaman gösterecek."



Kategori : GÜNCEL