Eviniz ve ofisiniz her zaman güvende

  • Ana Sayfa
  • Eviniz ve ofisiniz her zaman güvende
Eviniz ve ofisiniz her zaman güvende
Gün geçtikçe artan hırsızlık olaylarına karşı evinizi ve ofisinizi artık gözünüz arkada kalmadan kolayca izleyebilirsinizAbone ol

Evinizden ya da ofisinizden çıkarken gözünüz arkada kalıyor, ortamda sıra dışı bir hareketlenme olduğunda anında haberdar olmak mı istiyorsunuz? Yaşlı veya hasta yakınlarınızın, acil bir durumda sadece bir tuşa basarak size ulaşabilmelerini, cep telefonunuzdan odadaki sesleri dinleyebilmek mi istiyorsunuz? Boyutları küçük, marifetleri büyük XPEECH Mini GSM Alarm tüm bunları mümkün kılıyor ve sadece sahibinden emir alıyor.Bircom, değer verilen herkesin ve her şeyin her zaman güvende oldu seo ğundan emin olmak isteyenlere XPEECH Mini GSM Alarm ürününü sunuyor. XPEECH Mini GSM Alarm, ev ya da ofiste olup bitenden haberdar edebilmenin yanında, bulunduğu ortamdaki seslerin cep telefonu aracılığıyla dinlenebilmesini de sağlıyor.

SIM kart yuvası, dahili mikrofon, dahili pil ve bütünleşik hareket algılayıcıya sahip olan XPEECH Mini GSM Alarm, aktif hale getirildiğinde bulunduğu mekandaki hareketleri kullanıcısına SMS ile bildiriyor. Modern tasarımıyla bulunduğu yaşam alanlarının dekorasyonunu tamamlayan ürünü kurmak için yanında olmaya gerek bulunmuyor. XPEECH Mini GSM Alarm, cep telefonuyla aranarak aktive edilebiliyor ve çalışmaya başlıyor. Bu işlem sadece yetkili kullanıcı tarafından yapılabiliyor.

Dışarıdan arandığında ortamdaki seslerin dinlenebilmesini de sağlayan XPEECH Mini GSM Alarm'ın üzerinde yer alan 'Panik Butonu', özellikle evinde hasta veya yaşlı yakınları bulunanlar için çok yararlı bir fonksiyon olarak öne çıkıyor. Butona basıldığında, cihazın hafızasına önceden kaydedilen telefon numarası aranıyor ve sesli görüşme gerçekleştirilebiliyor.

XPEECH Mini GSM Alarm'ın harici hoparlörler ve harici hareket algılayıcı olmak üzere iki opsiyonel aksesuarı bulunuyor. Harici hoparlörler, dışarıdan arandığında dinlemenin yanı sıra ortam ile konuşmayı da mümkün kılıyor. Yine harici olarak bağlanabilen ikinci hareket algılayıcı ise, ürünün izleme alanını genişleterek birden fazla odadaki hareketin algılanmasını sağlıyor. 12 Volt'luk güç kaynağı ile çalışan kompakt güvenlik cihazının dahili pili, elektrik kesintisi gibi durumlarda devreye giriyor ve 5 güne kadar bekleme süresi sunuyor.

Küçük boyutlarının aksine büyük işler başaran XPEECH Mini GSM Alarm, Türkiye'de Bircom güvencesiyle ve 2 yıllık garantiyle satışa sunuluyor. XPEECH Mini GSM Alarm'ın tavsiye edilen satış fiyatı ise 270 Euro + KDV.



Kategori : BİLİM - TEKNOLOJİ