Başbakanı duygulandıran buluşma

  • Ana Sayfa
  • Başbakanı duygulandıran buluşma
Başbakanı duygulandıran buluşma
Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Kars ziyaretinde 3 yıl önce Sarıkamış'ta buluştuğu öğrencileri karşısında görünce duygusal anlar yaşadı.Abone ol

İsmail Aytemiz Spor ve Sergi Salonu'nda yapılan AK Parti Kars İl Teşkilatı'nın 3. Olağan Kongresi'nde konuşan Başbakan Erdoğan, Başbakanlık Toplu Konut İdaresi'nin (TOKİ) belediyeyle anlaşması sonucu Digor yolunda yaptırılan konutlarda oturanların tapularını alamadıkları yönündeki şikayetleriyle karşılaştı. Konuyla ilgilenilmesi talimatını veren Erdoğan, Kars Belediye Baş ohio seo kanı Nevzat Bozkuş'tan da konuyla ilgili bilgi aldı.

Tapularla ilgili herhangi bir sorunun olmadığını öğrenen Başbakan Erdoğan, bir an önce vatandaşların tapularının verilmesi talimatını verdi. Başkan Bozkuş'un, "Tapularınız en kısa sürede verilecek" sözleri ev sahiplerini sevince boğdu. Bazı vatandaşlar, sevinçlerini çığlık atarak gösterdiler.

Başbakan Erdoğan, daha sonra aralarında kan davası bulunan ve kısa süre önce kendi girişimleriyle barıştırılan ailelerin hediyelerini kabul etti. Ailelere önemli tavsiyelerde bulunan Erdoğan, bundan sonraki yaşamlarında huzurlu günler diledi. İki küçük kız çocuğunun Karsspor atkısı hediye ettiği Başbakan Erdoğan, çocukları öptükten sonra birer oyuncak hediye etti.

2006 yılında Sarıkamış şehitlerini anma programı için gittiği Sarıkamış'ta buluştuğu öğrencileri karşısında gören Başbakan Erdoğan, duygusal anlar yaşadı. Sarıkamış Fevzi Paşa İlköğretim Okulu öğrencilerinden Kevser Haksever, Başbakan'la 3 yıl önceki buluşmalarını uzun uzun anlattı. Babasız büyüyen Kevser, Başbakan Erdoğan'ın 3 yıl önce 'Baban ne iş yapıyor' sorusunu anlatırken gözyaşlarına boğuldu. Kevser'in ağlaması Erdoğan'ı da hüzünlendirdi. Erdoğan, Kevser'e sarılarak teselli etti. Sarıkamışlı öğrenciler, Başbakan Erdoğan'a 3 yıl önce birlikte çektirdikleri fotoğrafın bulunduğu tabloyu hediye ettiler.

Başbakan Erdoğan, kız öğrencilere hediyelerini verdikten sonra tek tek alınlarından öptü ve kongreye katılanlarla birlikte 'Beraber yürüdük biz bu yollarda' şarkısını söyledikten sonra salondan ayrıldı.



Kategori : POLİTİKA