Başbakan Urfada açılış yaptı

  • Ana Sayfa
  • Başbakan Urfada açılış yaptı
Başbakan Urfada açılış yaptı
Erdoğan, Şanlıurfa'da, Valiliği ziyaret ettikten sonra İl Özel İdaresi'nce yaptırılan Gençlik Merkezi'nin açılışını yaptı. Abone ol

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, partisinin il kongresine katılmak üzere geldiği Şanlıurfa'da, Valiliği ziyaret ettikten sonra İl Özel İdaresi'nce yaptırılan Gençlik Merkezi'nin açılışını yaptı.

Başbakan E amazon ads rdoğan, Atatürk Kapalı Spor Salonu'nda gerçekleştirilen partisinin il kongresinin ardından Şanlıurfa Valiliği'ne geçti. Vali Yusuf Yavaşcan tarafından tören mangasıyla karşılanan Başbakan Erdoğan, daha sonra Vali Yavaşcan'ın makamında basına kapalı bir görüşme yaptı.

Başbakan Erdoğan, Valilik ziyaretinden sonra Bahçelievler Mahallesi'nde İl Özel İdaresi'nce eski bir binanın restore edilerek hizmete soktuğu Şanlıurfa Gençlik Merkezi'nin açılışını yaptı. Erdoğan, Gençlik Merkezi'nin açılışı sırasında gençlerin spordan, bilgiye ve sanata kadar birçok etkinliği gerçekleştireceklerini söyledi.

Erdoğan, açılışını yaptığı merkezde, daha sonra incelemelerde bulundu. Halk oyunları gösterisini de izleyen Erdoğan, gençlere ajanda, çocuklara da oyuncak dağıttıktan sonra kendilerinden spor yapmalarını istedi. Başbakan Erdoğan, açılıştan sonra, milletvekili ve partililerle birlikte 29 Mart'taki yerel seçimlerde Bozova ilçesinde AK Parti'den belediye başkanı seçilen Hasan Arusoğlu'nu makamında ziyaret etti.



Kategori : POLİTİKA