Bilyoner dizüstü bilgisayar veriyor

  • Ana Sayfa
  • Bilyoner dizüstü bilgisayar veriyor
Bilyoner dizüstü bilgisayar veriyor
İddaa oynayarak Sony Vaio kazanmanın yolu BilyonerLive’dan geçiyor. BilyonerLive’ı kullananlar Sony Vaio dizüstü bilgisayar kazanıyor. Abone olİddaaseverler için yeni bir dünyanın kapılarını aralayan bilyoner.com’un masaüstü uygulaması BilyonerLive’ı kullananlar Sony Vaio dizüstü bilgisayar kazanıyor.

1-31 Mayıs tarihleri arasında BilyonerLive’da kokulu taş n toplamda en az 5 TL ve katları tutarında İddaa oynayanlar, 5 adet muhteşem Sony Vaio dizüstü bilgisayardan birini kazanma şansına sahip oluyor.

Bilyoner.com, İddaaseverlerin alışkanlıklarını değiştiren BilyonerLive uygulamasına özel bir kampanya düzenliyor. Mayıs ayı boyunca devam edecek kampanyada, BilyonerLive’dan toplamda en az 5 TL ve katları tutarında İddaa oynayanlar, 5 adet Sony Vaio dizüstü bilgisayardan birini kazanma şansı yakalıyor. Her 5 TL ve katlarının birer çekiliş hakkı kazandığı kampanyada ayrıca, BilyonerLive’dan en az 5 TL değerinde İddaa kuponu yapan ilk 5.000 kişi de, 1’er TL değerinde 100 BilyonPuan kazanıyor.

Tüm bilyoner.com üyelerinin ücretsiz ve kolayca bilgisayarlarına yükleyerek kullanabildikleri bir masaüstü uygulaması olan BilyonerLive ile İddaa oynamak çok daha kolay, çok daha eğlenceli. Sahip olduğu güncel istatistikler, uzman yorumları, hazır kuponlar, canlı sonuçlar ile BilyonerLive, kullanıcıları için İddaa oyununu daha keyifli hale getiriyor.

Ayrıntılı bilgi bilyoner.com’da.



Kategori : EKONOMİ