Türkiye ayakta Baykal susuyor

Türkiye ayakta Baykal susuyor
Türkiye'yi ayağa kaldıran "AK Parti ve Gülen'i bitirme planı"na Baykal'ı sessiz kaldı. Peki neden susuyor?Abone olTürkiye hükümeti devirmek, irticayla mücadele programı çerçevesinde Gülen'i de karalamak amacıyla hazırlandığı iddia edilen eylem planını konuşuy or. Siyasetten sivil toplum kuruluşlarına kadar birçok kesimin tepkisini çeken planla ilgili Baykal sessizliğini koruyor!

Taraf Gazetesi'nin yayınladığı "Ak Parti ve Gülen'i bitirme planı" büyük tartışma yarattı. Türkiye, demokrasi tarihinin en önemli olaylarından birini yaşıyor. TSK'ya atfedilen bir belge demokrasiye komplo planı iddiasıyla siyaset dünyasının göbeğine düştü. Belge gerçek de olsa, sahte de olsa hükümete, demokrasiye, hukuk devletine hatta TSK'ya komplo niteliği taşıyabilecek.

Üzerinden 3 gün geçmiş olmasına rağmen CHP Lideri Baykal'ın sessizliğini koruması dikkat çekiyor. Kamuoyu Baykal'ın bu çarpıcı belgeyle ilgili ne düşündüğünü halen öğrenemedi. Baykal bu konuyu önemsemediğinden mi yoksa fikri olmadığından mı açıklama yapmıyor?



Kategori : POLİTİKA