Servetin transferi iptal mi olacak?

  • Ana Sayfa
  • Servetin transferi iptal mi olacak?
Servetin transferi iptal mi olacak?
Servet uzun yıllardır istediği fırsatı bulmuştu. Fransa'yla el sıkışıldı, parada anlaşıldı. Ancak milyonda bir olacak şey oldu. Abone ol

Olimpik Marsilya'da yaşanan hızlı günün sonunda ilk başta görevini koruyacağı açıklanan Başkan Pape Diouf'un koltuğunda kalmayacağı öğrenildi. Servet Çetin'in transferi de bu nedenle son anda iptal olabilir.

MARSİLYA'NIN BAŞKANI DEĞİŞEBİLİR

Servet Çetin'in Marsilya'ya transferi sürpriz bir şekilde yine muammaya dönü avukat seo ştü. Zira Servet'in transferi için Galatasaray'la görüşen Marsilya yönetimi, bugün yaşanan gelişmelerin ardından dağılıyor. Marsilya Kulübü'nde Başkan Pape Diouf ile İzleme Komitesi'nin şefi Vincent Labrune arasında yaşanan kriz, sonuç olarak Diouf'un görevden uzaklaşmasına sebep oldu. Kulübün sahibi Robert Louis-Dreyfus'la bugün bir görüşme yapan Diouf'la ilgili olarak ilk çıkan haberler, görevini koruyacağı şeklindeydi. Ancak daha sonra bu kararın değiştiği öğrenildi. Kulübün sahibi Dreyfus, akşam saatlerinde Marsilya'nın internet sitesinden bir açıklama yayınlatarak, 5 yıldır kulübü yönetecen Pape Diouf'un görevine son verildiğini açıkladı ve kendisine hizmetlerinden ötürü teşekkür etti.

TRANSFERİN SORUMLUSU DA AYRILIYOR

Bu gelişmelerin ardından, Servet Çetin'in transferini gerçekleştirmek üzere olan Marsilya yönetimi dağılmış oldu. Ayrıca Marsilya'da transferin 1 numaralı sorumlusu konumundaki Sportif Direktör Jose Anigo'nun da görevinden alınmasına kesin gözüyle bakılıyor. Dolayısıyla Servet Çetin'in Marsilya'ya transferi bu gelişmelerin ardından tamamen muamma hâline geldi. Yeni gelecek yönetimin, bu transferi yeniden ele alıp almayacağı şimdilik bilinmiyor. Sportif Direktör Jose Anigo, bugün yaşanan gelişmeleri değerlendirdiği açıklamasında, Marsilya'nın durumu için endişelendiğini ve "alabora olan bir kulübe" hiçbir oyuncunun gelmek istemeyeceğini söyledi.



Kategori : SPOR