Bülent Arınçın en büyük dileği

  • Ana Sayfa
  • Bülent Arınçın en büyük dileği
Bülent Arınçın en büyük dileği
Bülent Arınç 'belgeden utanıyor.' Türkiye'nin konuştuğu 'eylem planı' için bir dileği var. Aksi takdirde..Abone ol

Bülent Arınç: Umarız ki bu belge, silahlı kuvvetler içinde emir-komuta içerisinde bir başkanlık tarafından yazılmamış ve imzalanmamış olsun...

Arınç, Abant Platformu tarafından düzenlenen top komşu ülke reklam lantı nedeniyle bulunduğu Abant'ta, Kanal 24'ün Haber Bülteni'ne konuk olarak, ''İrticayla Mücadele Eylem Planı'' iddialarıyla ilgili soruları yanıtladı.

TSK'da hukuk dışı insanların varlığını gösterir

Belgenin içeriğinin ''korkunç'' olduğunu ifade eden Arınç, ''Umarız ki bu belge Silahlı Kuvvetler içinde, emir-komuta içerisinde bir başkanlık tarafından yazılmamış ve imzalanmamış olsun. Aksi takdirde, belgenin gerçekliği bir şekilde ortaya çıkacak olursa, bu Silahlı Kuvvetler içinde bir kişi ya da bir grubun sivil siyasete müdahale anlamını taşıyan, bir siyasi partiyi düşman gibi gören, bir camiaya karşı neler yapılması gerektiğini ön gören hukuk dışı, demokrasi dışı bir eylemi sahiplenecek insanların varlığını gösterir. Bu büyük bir üzüntüye yol açar'' diye konuştu.

Belgenin gerçek olmamasını dilediğini belirten Arınç, gerçek olması halinde belgeyi hazırlayan kişilerin cezalandırılmasını istediğini söyledi.



Kategori : POLİTİKA