Ürek bar cinayetine tanık mı?

Ürek bar cinayetine tanık mı?
Gay bar işletmecisi Engin Temel bıçaklanarak öldürülmüştü. Şarkıcı Fatih Ürek, bu cinayetle ilgili polise ifade verdi. Abone ol

Şarkıcı Fatih Ürek, Engin Temel cinayetiyle ilgili polise ifade verdi. cinayetle ilgili olarak soruşturmayı yürüten cinayet büro amirliğinin fatih Ürek'in bilgisine başvurdu pennsylvania seo ğu öğrenildi.

Ürek'in bugün Gayrettepe'deki asayiş şube müdürlüğüne geldiği belirtilirken, sanatçının hangi konularda polise bilgi verdiğiyle ilgili açıklama yapılmadı.

EŞCİNSELLERİN BARI

Şişli'de, eşcinsellerin tercih ettiği Love Bar'ın işletmecisi 24 yaşındaki Engin Temel, geçtiğimiz aralık ayında oturduğu apartmanın girişinde, başından ve göğsünden vurularak öldürülmüştü.

Sabah saatlerinde apartmanının girişinden gelen iki el silah sesini duyan apartman görevlisi, üç ay önce binaya taşınan Engin Temel'i kanlar içinde bulmuştu. Polis geldiğinde ise Engin Temel yaşamını çoktan yitirmişti. Polisin yaptığı aramada, apartmanın girişinde 7.65 çapında iki boş kovan ve bir çekirdek bulunacaktı. Polis, ayrıca çevredeki güvenlik kameralarındaki görüntüleri de incelemeye almıştı. Ne var ki, iki kişiye ait olduğu belirlenen silik görüntülerden kimlik teşhisi yapılamamıştı.



Kategori : MAGAZİN