Böyle bir teklife hayır denilmez

  • Ana Sayfa
  • Böyle bir teklife hayır denilmez
Böyle bir teklife hayır denilmez
Kız arkadaşınıza nasıl evlilik teklifi yapacağınızı düşünüyorsanız, bu aykırı teklifler size bir fikir verebilirAbone ol

İNTERNETHABER

Mutlu giden bir beraberliğiniz var ve bu birlikteliği artık evlilikle sonuçlandırmanın vaktinin geldiğini düşünüyorsunuz. Ama, öyle bir şey yapmalısınız ki, karşınızdaki ne düşünec google ads ayarları ek zamanı bulabilsin ne de unutabilsin o anı.

Evlilikten sık sık bahseden çiftler için bile, evlilik teklifinin apayrı bir yeri vardır. Her iki taraf içinde, 'benimle evlenir misin?' sorusu ve alınan cevabın tadı hep bambaşka olur. Asıl mesele ise bu teklifin nerede ve ne zaman yapılacağıdır.

Nasıl ve nerede evlenme teklif edeceğiniz her şeyden önce tabiki kişilk ve koşullara bağlıdır. Yine de bazı insanlar, akla gelmeyecek yöntemler bulma konusunda hiç sıkıntı çekmiyorlar.

İşte o aykırı insanların aykırı evlilik tekliflerinden derlemeler...

KIZ ARKADAŞININ BİLGİSAYIRINI HACK'LEYEN ADAM...

[PAGE]


Amerikalı adam kız arkadaşının en sevdiği bilgisayar oyununu hack'leyerek evlenme teklifinde bulundu. New Jerseyli 26 yaşındaki Bernie Perg, Bejeweled isimli bilgisayar oyununu yeniden programladı, böylelikle 27 yaşındaki sevgilisi Tammy Li belli bir skora ulaşınca ekranda bir yüzük ve evlilik teklifi belirdi.



Kategori : GÜNCEL