İşte Gülben Ergenin ikizlerinin isimleri

  • Ana Sayfa
  • İşte Gülben Ergenin ikizlerinin isimleri
İşte Gülben Ergenin ikizlerinin isimleri
Ünlü sanatçı Gülben Ergen, hamileliğinin 7. ayında doğum yaptı. Bebeklerden birinin adı yine mitolojiden!Abone ol

Ünlü sanatçı Gülben Ergen, hamileliğinin 7. ayında doğum yaptı. Atlas adında 2.5 yaşında bir oğlu olan sanatçı, erken doğumla dünyaya gelen erkek bebeklerinden birine Ares, diğerine Güney ismini v north dakota seo erdi. (ARES: Zeus'la Hera'nın oğlu, savaş tanrısı)

Doğumun gerçekleştiği Acıbadem Hastanesi'nde basın toplantısı düzenleyen Mustafa Erdoğan, doğum haberini Hakkari'de aldığını söyledi. Doğumu gerçekleştiren Kadın Hastalıkları Uzmanı Dr. Süreyya Menteş ve Yoğun Bakım Uzmanı Dr. Pınar Dayanıklı ile basın mensuplarının karşısına geçen Erdoğan, "İkinci kez baba olmaktan dolayı heyecanlıyım. Doğum dün gerçekleşti. Aceleci ikizler Ares ve Güney, 7 ay bir haftalıkken dünyaya geldiler. Ben bir festival için Hakkari'deydim. Haberi orada aldım ve hemen İstanbul'a geldim. Eşime bana bu mutluluğu yaşattığı için minettarım. Doğum, beklediğimizden erken gerçekleşti. İkiz doğumlarda normal bir durummuş. Ares ve Güney için tek temennim, barış içinde bir dünyada yaşamaları" dedi.

Mustafa Erdoğan, ikizlerden Güney'in sarışın, Ares'in ise esmer bir bebek olduğunu da ifade ederek, "Eşim ve çocukların durumu iyi" diye konuştu



Kategori : MAGAZİN