O imza için Adli Tıp kararını verdi

  • Ana Sayfa
  • O imza için Adli Tıp kararını verdi
O imza için Adli Tıp kararını verdi
Albay Çiçek'e ait olduğu ileri sürülen imzayı Adli Tıp inceledi. Kurum raporunu tamamladı ve savcılığa gönderdi.Abone ol

Jandarma ve Emniyet Kriminal'in ardından Adli Tıp da imzanın Albay Dursun Çiçek'e ait olduğunu dile getirdi.

Yeni Şafak'ta yer alan habere göre Adli Tıp, hüküm massachusetts seo eti devirme planı altındaki imza ile mukayese için gönderilen imzalar benziyor şeklinde rapor verdi.

Gazetede yer alan haber şöyle: Ergenekon şüphelilerinden Levent Göktaş'ın avukatı Serdar Öztürk'ün bürosunda bulunan belgedeki imzanın Albay Çiçek'e ait olup olmadığının belirlenebilmesi amacıyla, Jandarma Kriminal Laboratuarı yaptığı inceleme sonucunda, imzanın yüzde 90 Çiçek'e ait olduğunu belirlemişti.

Emniyet Kriminal Laboratuvarı'nda hazırlanan raporda da, belge üzerinde bulunan imzanın “Çiçek'in eli mahsulü olduğu kanaatine varılmıştır” denilmişti.
Son olarak gözlerin çevrildiği Adli Tıp Kurumu da Jandarma ve Emniyet Kriminal'in raporuyla aynı doğrultuda görüş bildirdi.

Adli Tıp, demokrasiye komplo planı altındaki imza ile mukayese için gönderilen imzalar benziyor şeklinde rapor verdi. Rapor Ergenekon savcılarına gönderildi.



Kategori : GÜNCEL