Başbuğa göster bize çağrısı!

  • Ana Sayfa
  • Başbuğa göster bize çağrısı!
Başbuğa göster bize çağrısı!
Belge ilk çıktığında Başbuğ "belge sahte çıkarsa olacakları tüm Türkiye görecek" demişti. Askeri savcılık 'belge sahte' dedi. Abone ol

İNTERNETHABER

CHP Sözcüsü ve Genel Saymanı Mustafa Özyürek askeri savcılığın "İrtica ile eylem planı"na ilişkin belge hakkında verdiği kararı değerlendirdi. "Savcılık belgenin sahte olduğunu söyl greek turist seo edi. Genel Kurmay Başkanı 'Belge sahte çıkarsa tüm Türkiye olacakları görecek' demişti. Şimdi o aşamadayız" dedi.

Özyürek bu belge nedeniyle 15 gündür Türkiye'nin gündeminin meşgul edildiğini söyledikten sonra başta Başbakan'ın aceleyle konuştuğunu söyledi. "Başbakan son derece sert açıklamalar yaptı. Arkasından Genel Kurmay Başkanı'yla görüşünce üslubu yumuşadı. Kurumlar arasında çatışma yok ama biz gene de suç duyurusunda bulunacağız" dedi.

GERÇEK DİYENLER ŞİMDİ NE DİYECEK?

"Yargı süreci beklenmeden devamlı bu belge gerçekmişçesine konuda yorumlar yapıldı" diyen Özyürek konuşmasını  "Nihayet bugün askeri savcılık bu belge sahtedir açıklamasını yaptı. Orada ne diyor? 'Böyle bir belge yoktur' diyor. 'İmza Albay Dursun Çiçek'in imzası olabilir ancak başka bir fotokopiden nakledilmiştir' diyor. "O böyle bir belge hazırlamamış ve herhangi merciye vermemiştir diyor. Olmayan belgeye dayanarak 15 gündür yorum yapanlar, gerçekmiş gibi sunanlar şimdi acaba ne diyecekler?" diye sürdürdü.



Kategori : POLİTİKA