Fenerbahçede beklenen operasyon başladı

  • Ana Sayfa
  • Fenerbahçede beklenen operasyon başladı
Fenerbahçede beklenen operasyon başladı
Sarı lacivertliler beş oyuncuyla yollarını ayırırken Alman hocayla da transfer stratejisini belirlemek için masaya oturacak..Abone ol

5 oyuncuyla yolları ayıran sarı lacivertli yönetime, Alman hoca da eklemeler yapacak.


Teknik Direktör Daum, 27 Haziran’da İstanbul’a geliyor. Alman çal miami seo ıştırıcı ayağının tozuyla yönetimle toplantı yapıp, transferdeki stratejilerini belirleyecek, yeni sezon hazırlıkları için de start verilecek. Ancak en önemli durum ise Daum’un İstanbul periyodunda yapılacak antrenmanlara müthiş bir önem vermesi. Çünkü tecrübeli hoca İstanbul’da, takımda kimlerin kalması ve gitmesi konusunda yönetime rapor verecek.

yetkililerle yaptığı telefon konuşmasında “Bana 3 gün yeter. Kimin ne yapabileceğini anlarım” diyen Daum, İlhan ve Özgür’ü Ankaraspor’a, Gökhan Emreciksin’i Kayseri’ye, Yasin’i Sivasspor’a veren yönetime kendisinin de ek yapabileceğini söyledi.

KAMP MÜNİH’TE

BU arada F.Bahçe’nin hazırlık kampı programını Sportif Direktör Aykut Kocaman açıkladı. Sarı-lacivertliler, 29 Haziran’da topbaşı yapıp, 2 hafta İstanbul’da kalacak. 13 Temmuz’da Münih’e gidecek olan Kanarya, 8 günlük süreçte 4 hazırlık maçı yapacak.



Kategori : SPOR